U bevindt zich hier: Startpagina » Over crypto » Ethereum (ETH)

Vragen over Ethereum (ETH)


Vragen en antwoorden over Ethereum.
Indien u een vraag heeft over Ethereum dan kan u deze altijd stellen via ons systeem. Wij trachten u binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op u vraag.

Meer info over Altcoin Ethereum

Stel uw vraag

Wat is Ethereum?

Ethereum is een gedistribueerd openbaar blockchain-netwerk dat zich richt op het uitvoeren van de programmeercode van elke gedecentraliseerde applicatie. Simpel gezegd is het een platform voor het delen van informatie over de hele wereld die niet kan worden gemanipuleerd of gewijzigd.

Waar komt de waarde in Ethereum vandaan?

Ethereum is nuttig en waardevol vanwege de mogelijkheid om een ??breed scala aan intelligente applicaties erop te laten bouwen, waaronder alles van financiŽle contracten tot stem- en bestuurstoepassingen. Tegenwoordig kan de authenticatie voor deze processen dagen of zelfs weken duren. Met Ethereum is verificatie bijna onmiddellijk. Naarmate het platform groeit, kan het onze manier van zakendoen en dagelijkse transacties blijven veranderen. We willen je de mogelijkheid geven om nu ether te gaan gebruiken op de Ethereum-blockchain, zodat je klaar bent voor wat de toekomst brengt.

Ethereum kopen

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Contant
Creditcard
Debetkaart
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, EOS, XLM, REP, ZEC, XTZ, LINK, DAI, USDC, BAT, ZRX
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer
Waarom is ethereum gemaakt?

Ethereum was bedoeld als een robuust platform waarmee ontwikkelaars blockchain-applicaties kunnen bouwen. Buterin werd geÔnspireerd door enkele van de tekortkomingen die hij tegenkwam toen hij probeerde applicaties op de Bitcoin-blockchain te bouwen. ... Vitalik Buterin werd voor het eerst geÔntroduceerd in Bitcoin en cryptocurrencies in 2011.

Is ethereum gedecentraliseerd?

Ethereum is een gedecentraliseerd , open source en gedistribueerd computerplatform waarmee slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kunnen worden gecreŽerd, ook wel dapps genoemd.

Wat is het doel van ethereum?

Ether wordt breed gebruikt voor twee doeleinden : het wordt verhandeld als een digitale valuta-uitwisseling zoals andere cryptocurrencies, en het wordt binnen Ethereum gebruikt om applicaties uit te voeren en zelfs om geld te verdienen. Volgens Ethereum kan het worden gebruikt om "zo ongeveer alles te codificeren, decentraliseren, beveiligen en verhandelen.