U bevindt zich hier: Startpagina » Over crypto » Ripple (XRP)

Vragen over Ripple (XRP)


Vragen en antwoorden over Ripple.
Indien u een vraag heeft over Ripple dan kan u deze altijd stellen via ons systeem. Wij trachten u binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op u vraag.

Meer info over altcoin Ripple XRP

Stel uw vraag

Wat is Ripple?

Ripple is een technologiebedrijf dat de meest efficiŽnte oplossingen biedt om wereldwijd geld te verzenden met behulp van de kracht van blockchain-technologie. Hun visie is om de wereld in staat te stellen waarde te verplaatsen zoals informatiebewegingen vandaag de dag - het Internet of Value.

Ripple is het enige blockchain-bedrijf op dit moment met producten voor commercieel gebruik. Het wereldwijde betalingsnetwerk, RippleNet, omvat meer dan 300 financiŽle instellingen in 40 landen en zes continenten. Ze werken samen met toezichthouders, overheden en centrale banken - niet tegen hen - om de manier waarop de wereld geld verplaatst te verbeteren.

Wat is het verschil tusen Ripple en XRP?

Ripple is een technologiebedrijf dat de meest efficiŽnte oplossingen biedt voor het wereldwijd verzenden van geld via een robuust, wereldwijd betalingsnetwerk, RippleNet.

XRP is een digitaal actief dat onafhankelijk is van Ripple, en de XRP Ledger is de open-source technologie erachter. De XRP Ledger is onafhankelijk van Ripple gemaakt en heeft dus geen controle over of bezit het.

Ripple XRP kopen

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Contant
Creditcard
Debetkaart
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, EOS, XLM, REP, ZEC, XTZ, LINK, DAI, USDC, BAT, ZRX
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer
Hoe werkt Ripple?

XRP: Het is de naam die wordt gegeven aan een digitale valuta die helpt bij het uitvoeren van het geld op een Ripple- netwerk. Het werkt als een liquiditeitsbron wanneer het nodig is, naast het fungeert als een brug tussen de twee valuta's. XRP, een open source blockchain, werkt op de interface van peer-to-peer servers.

Hoe werkt ripple Blockchain?

In plaats van het blockchain- miningconcept te gebruiken , gebruikt Ripple een uniek verdeeld consensusmechanisme via een netwerk van servers om transacties te valideren. Door een peiling uit te voeren, beslissen de servers of knooppunten in het netwerk bij consensus over de geldigheid en authenticiteit van de transactie.

Wat is XRapid?

XRapid is een liquiditeitsoplossing voor banken die de XRP van Ripple gebruikt als overbruggingsvaluta en wordt ontwikkeld door het bedrijf Ripple. Volgens Ripple elimineert XRapid vertragingen in wereldwijde betalingen, terwijl ook de kosten drastisch worden verlaagd, waardoor grensoverschrijdende betalingen direct en goedkoop worden.