U bevindt zich hier: Startpagina » Over crypto » Tether (USDT)

Vragen over Tether (USDT)


Vragen en antwoorden over Tether.
Indien u een vraag heeft over Tether dan kan u deze altijd stellen via ons systeem. Wij trachten u binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op u vraag.

Meer info over Tether

Stel uw vraag

Wat is Tether-valuta?

Tether is een blockchain-gebaseerde cryptocurrency waarvan de in omloop zijnde cryptocoins worden ondersteund door een equivalent aantal traditionele fiat- valuta's , zoals de dollar, de euro of de Japanse yen, die worden aangehouden op een aangewezen bankrekening. Tether- tokens, de native tokens van het Tether- netwerk, worden verhandeld onder het USDT-symbool.

Is tether gecentraliseerd?

Tether is gecentraliseerd in bijna elk deel van het systeem. Het bedrijf is onderworpen aan overheidsmaatregelen, net als de fiat-reserves - zolang ze in banken worden aangehouden.

Tether kopen

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ, BNB
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer
Waar wordt tether voor gebruikt?

Het idee was om een ??stabiele cryptocurrency te creŽren die kan worden gebruikt als digitale dollars. ... Volgens hun site zet Tether contant geld om in digitale valuta, om de waarde van de munt te verankeren of te " binden " aan de prijs van nationale valuta zoals de Amerikaanse dollar, de Euro en de Yen. Net als andere crypto's gebruikt het blockchain.