Wat is Basic Attention Token (BAT) & waar kopen?

De complete Basic Attention Token (BAT handleiding

Een complete beginners handleiding voor Basic Attention Token... Wat is Basic Attention Token? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik BAT kopen?

Wat is Basic Attention Token?

Het Basic Attention Token (BAT) is een cryptocurrency die speciaal is ontworpen voor gebruik met de Brave-webbrowser.

Het heeft tot doel het huidige landschap van het internet te hervormen met een focus op het elimineren van malware, de niet-duurzame wapenwedloop tussen advertentieblokkers en advertenties, en de dure tussenpersonen zoals Facebook en Google die zoveel van de markt veroveren.

Waarom kopen mensen Basic Attention Token?

Via Brave wordt BBT gebruikt om contentmakers en uitgevers te betalen via tips van loyale fans en gebruikers zullen ook BBT verdienen voor het bekijken van advertenties.

Basic Attention Token is een van de weinige cryptocurrencies met een legitiem gebruik en werkend product. Combineer dit met de oprichter Brenden Eich die projecten zoals de programmeertaal Javascript en Firefox-browser onder zijn riem heeft.

Dit geeft meer vertrouwen dat Basic Attention Token massaal kan worden geaccepteerd, waardoor de vraag, het gebruik en op zijn beurt de waarde ervan toenemen.

Huidige koers van Basic Attention Token

Waar kan ik BAT kopen?

Naarmate de Basic Attention Token-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel BAT-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, EOS, XLM, REP, ZEC, XTZ, LINK, DAI, USDC, BAT, ZRX
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt Basic Attention Token?

Advertenties vertragen websites, verkorten de levensduur van de batterij en verbruiken mobiele data. Volgens de Basic Attention Token-website wordt tot 50% van de gemiddelde mobiele gegevens van gebruikers gebruikt voor advertenties en trackers.

Door de BAT cryptocurrency te combineren met de Brave-browser, kunnen gebruikers worden beloond voor het bekijken van optionele advertenties. Vergelijk dit met opdringerige advertenties die u onderbreken terwijl u kijkt of video bekijkt of een website probeert te doorbladeren.

Nu in plaats van lastig te vallen door irritante advertenties, kunt u ervoor kiezen om een ​​kleine advertentie te bekijken en voor uw tijd te worden betaald, wat naar mijn mening een goede stap in de goede richting is.

Het bekijken van advertenties is niet de enige manier om basisaandacht te verdienen. Inhoudsmakers kunnen echter tips ontvangen in BAT. Dit is met name handig voor YouTube-makers die te maken hebben gehad met het demoniseren van hun video's door YouTube om schijnbaar willekeurige redenen.

Hoe bewaar ik mijn BAT veilig?

Brave heeft een ingebouwde Basic Attention Token-portemonnee en ze werken samen met Uphold zodat u uw tokens kunt opnemen in elke gewenste valuta, inclusief EUR, GBP & USD.

Als u op zoek bent naar hoge beveiliging, kan u best kiezen voor een hardware-portemonnee zoals een Ledger wallet. Als u het wilt houden als onderdeel van een beleggingsportefeuille, kan dat zoiets zijn als Binance.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw Basic Attention Token

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.