U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » Bitcoin SV (BSV)

Wat is Bitcoin SV (BSV) & waar kan ik BSV kopen?

De complete Bitcoin SV (BSV) handleiding

Een complete beginners handleiding voor Bitcoin SV... Wat is Bitcoin SV? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik BSV kopen?

Wat is Bitcoin SV?


Bitcoin Satoshi's Vision (BSV) is een fork van Bitcoin Cash die op 15 november 2018 ontstond.
Het belangrijkste technische verschil tussen BCH en BSV is dat de SV-variant een blokgrootte van 128 MB heeft, in tegenstelling tot de huidige BCH-blokgrootte van 32 MB.

Waarom kopen mensen Bitcoin SV?

Het eerste belangrijke kenmerk van BSV is de 128 MB blokgrootte, die theoretisch een hogere doorvoer mogelijk maakt dan Bitcoin Cash en bitcoin.

Dit zou in de toekomst voor een aantal extra functies kunnen zorgen, en in het geval dat BSV tegenwoordig veel meer wordt gebruikt dan BTC en BCH, kan dit een hogere transactiedoorvoer mogelijk maken.

Momenteel heeft de grotere blokgrootte echter geen functionele invloed op hoe de munt kan worden gebruikt.

Het tweede belangrijke kenmerk is dat de ontwikkelaars van plan zijn een meer gecentraliseerd en commercieel model voor de groei van de munt na te streven, omdat het afhankelijk zal zijn van een klein handvol grote mijnbouwbedrijven om de eisen van zijn immense blokgrootte aan te kunnen.

Het derde belangrijke kenmerk van BSV is dat het de enige echte bitcoin is. Het beweert te worden geleid door Craig Wright, wiens aanhangers geloven dat hij Satoshi Nakamoto is. Een van de centrale principes van BSV is dat BTC en BCH de weg zijn kwijtgeraakt en technologisch in de loop van de tijd zijn vervlogen.

Huidige koers van Bitcoin SV

Waar kan ik BSV kopen?

Naarmate de Bitcoin SV-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel Bitcoin SV-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt Bitcoin SV?

Zowel Bitcoin als Bitcoin Cash gebruiken een proof-of-work- algoritme om elk nieuw blok een tijdstempel te geven. Het gebruikte proof of work-algoritme is in beide gevallen hetzelfde. Het kan worden beschreven als een gedeeltelijke inversie van een hashfunctie. Bovendien mikken zowel Bitcoin als Bitcoin Cash op een nieuw blok dat gemiddeld elke tien minuten moet worden gegenereerd. De tijd die nodig is om een ​​nieuw blok te berekenen, wordt beïnvloed door een parameter die de mining-moeilijkheid wordt genoemd. Als de totale hoeveelheid mijnbouwvermogen toeneemt, kan een toename van de mijnbouwproblemen de bloktijd ongeveer constant houden. Omgekeerd, als de mijnbouwkracht afneemt, kan een afname van de mijnbouwmoeilijkheid de bloktijd ongeveer constant houden.

Hoe bewaar ik mijn Bitcoin SV veilig?

Hoewel je je BSV op een beurs kunt opslaan als je wilt, wordt het om veiligheidsredenen aanbevolen om ze in een privéportemonnee te bewaren.

Er zijn veel populaire wallets die BSV ondersteunen, waaronder de Ledger Nano S hardware wallet.
Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw Bitcoin SV

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.