U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » EOS (EOS)

Wat is EOS (EOS) & waar kan ik EOS kopen?

De complete EOS (EOS) handleiding

Een complete beginners handleiding voor EOS... Wat is EOS? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik EOS kopen?

Wat is EOS?

EOS biedt een besturingssysteemachtige set hulpmiddelen en services voor de EOS.IO-software introduceert een nieuwe blockchain-architectuur die is ontworpen om gedecentraliseerde applicaties verticaal en horizontaal te schalen. Dit wordt bereikt door een besturingssysteemachtige constructie te maken waarop applicaties kunnen worden gebouwd. ... De resulterende technologie is een blockchain-architectuur die uiteindelijk kan worden opgeschaald naar miljoenen transacties per seconde, gebruikerskosten elimineert en de creatie, hosting en uitvoering van commerciële dapps mogelijk maakt. De software omvat alles, van gebruikersauthenticatie en accounts tot cloudopslag en serverhosting, met als doel een alles-in-een oplossing te bieden voor dapp-ontwikkelaars. EOS is ontworpen om niet alleen de snelle en eenvoudige implementatie van dapps te garanderen,

Waarom kopen mensen EOS?

Op veel manieren wil EOS doen wat Ethereum doet - maar op een nieuwe manier. Hoewel Ethereum zijn eigen programmeertaal gebruikt, richt EOS zich op gebruiksvriendelijkheid door ontwikkelaars in staat te stellen slimme contracten te sluiten met een groot aantal veelgebruikte bestaande programmeertalen. Terwijl Ethereum op zoek is naar de beste oplossing voor de schaalbaarheidsproblemen die momenteel het aantal transacties beperken dat het tegelijkertijd kan verwerken, gebruikt EOS een gedelegeerd proof-of-stake- algoritme dat is ontworpen om veel effectiever te schalen. Of deze voorgestelde oplossing werkt of niet, valt nog te bezien.

Kortom, EOS wil een complete toolkit bieden voor de ontwikkeling van dapps, waardoor het voor bedrijven en particulieren snel en gemakkelijk wordt gemaakt om blockchain-gebaseerde applicaties te maken.

Huidige koers van EOS

Waar kan ik EOS kopen?

Naarmate de EOS-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel EOS-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, EOS, XLM, REP, ZEC, XTZ, LINK, DAI, USDC, BAT, ZRX
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt EOS?

De EOS-munt is de eigen valuta van het EOS-ecosysteem. Zodra het EOS-mainnet live is en ontwikkelaars dapps op het netwerk kunnen maken en implementeren, hebben ze EOS-munten nodig om tokens voor hun eigen platforms te genereren. Of een toepassing daadwerkelijk op het EOS-platform wordt geaccepteerd, wordt ook bepaald door een stemsysteem dat alleen beschikbaar is voor houders van EOS-tokens.

In zijn whitepaper schetst het EOS-team enkele van de belangrijkste vereisten voor blockchain-toepassingen, waaronder:

-Ondersteuning voor miljoenen gebruikers
-Gratis gebruik
-De flexibiliteit om eenvoudige upgrades en het oplossen van bugs te garanderen
-Lage latentie met een vertraging van niet meer dan een paar seconden
-Opeenvolgende prestaties voor grote volumes
-Parallelle prestaties om de werklast van grote applicaties over meerdere CPU's en computers te verdelen
-Om deze doelen te bereiken, maakt EOS gebruik van een consensusmechanisme voor gedelegeerde-proof-of-stake (DPoS).

Onder dit systeem kan iedereen die tokens op een blockchain houdt die de EOS-software gebruikt, blokproducenten selecteren via een continu goedkeuringsstemsysteem. Iedereen kan ervoor kiezen om deel te nemen aan de blokproductie en krijgt de gelegenheid om blokken te produceren, en de software maakt het mogelijk om blokken precies elke 0,5 seconde te produceren. Dit is ontworpen om niet alleen de flexibiliteit te bieden die nodig is om het systeem te upgraden of bugs te repareren, maar ook om het systeem toe te laten te schalen naar 1 miljoen transacties per seconde.

Andere functies van de EOS-software zijn onder meer:

-Een authenticatiesysteem dat gebruikersaccounts met verschillende machtigingsniveaus omvat
-Serverhosting en cloudopslag
-Parallelle uitvoering en asynchrone communicatie voor de ondersteuning van duizenden commerciële dapps

Hoe bewaar ik mijn EOS veilig?

Als u op zoek bent naar een Eos-portemonnee, zijn er geen tekort aan opties. bewaar je EOS munten steeds op een veilige plaats.

De truc om de beste EOS-portemonnee voor uw behoeften te vinden, is weten wat u wilt. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om EOS uit te geven en te verzenden via uw webbrowser, kan dat COINBASE zijn. Als u op zoek bent naar hoge beveiliging, zou dat een hardware-portemonnee zijn zoals een Trezor wallet. Als u het wilt houden als onderdeel van een beleggingsportefeuille, kan dat een exchange zijn als Binance.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw EOS

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.