U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » IOTA (MIOTA)

Wat is IOTA (MIOTA) & waar kan ik MIOTA kopen?

De complete IOTA (MIOTA) handleiding

Een complete beginners handleiding voor IOTA... Wat is IOTA? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik MIOTA kopen?

Wat is IOTA?

IOTA is een revolutionaire nieuwe laag voor transactionele afwikkeling en gegevensoverdracht voor het internet-of-Things. Het is gebaseerd op een nieuw gedistribueerd grootboek, de Tangle , die de inefficiënties van de huidige Blockchain-ontwerpen overwint en een nieuwe manier introduceert om consensus te bereiken in een gedecentraliseerd peer-to-peer-systeem.

Waarom kopen mensen IOTA?

De kern van IOTA is een innovatieve nieuwe draai aan de blockchain , "the tangle" genoemd. De wirwararchitectuur van IOTA is ontworpen om transacties te beheren in de snelgroeiende digitale economie die ten grondslag ligt aan het zogenaamde Internet-of-Things.

Dit is hoe het werkt:

Als u denkt aan alle apparaten die op internet zijn aangesloten, zoals computers, werkt het overgrote deel van de apparaten meestal niet volledig. Veel mensen gebruiken computers voor bijvoorbeeld het controleren van e-mail of surfen op internet, maar achter de schermen kunnen hun computers veel meer doen zonder de prestaties te beïnvloeden.

Onderdeel van IOTA's visie is om mensen een veilige manier te bieden om geld te verdienen door anderen toegang te geven tot een deel van die ongebruikte kracht.
In de echte wereld reikt het potentieel voor deze nieuwe machine-tot-machine-economie veel verder dan personal computers. IOTA is van plan de ruggengraat te zijn van een nieuw soort deeleconomie die is ontworpen voor een breed scala aan slimme apparaten.

Huidige koers van IOTA

Waar kan ik MIOTA kopen?

Naarmate de IOTA-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel MIOTA-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt IOTA?

De IOTA Tangle
Een van de meest unieke en opwindende delen van IOTA is the tangle. Voortbouwend op het idee van een gedistribueerd grootboek, een centraal onderdeel van de huidige blockchains, is the tangle naar voren gekomen als een nieuw soort gegevensstructuur. De wirwar is een gedecentraliseerd, peer-to-peer netwerk dat niet afhankelijk is van "blokken", mining of een extern consensusproces. Hierdoor kunnen veilige gegevensoverdrachten rechtstreeks tussen digitale apparaten plaatsvinden, zonder transactiekosten, op een zelfregulerende manier.

Het creëren van een open markt voor middelen die kunnen worden gedeeld tussen apparaten die zijn verbonden met het Internet-of-Things is het primaire doel van IOTA, maar ook andere mogelijke toepassingen worden onderzocht. Omdat veilige gegevensoverdracht centraal staat bij IOTA, wordt onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor elektronisch stemmen en bestuur om gebruik te maken van deze technologie.

Hoe bewaar ik mijn IOTA veilig?


Als u overweegt IOTA te kopen, moet u eerst een veilige plek vinden om uw MIOTA op te slaan. Er is echter een scala aan portefeuilles beschikbaar, waaronder de IOTA Wallet Trinity, de Ledger Nano S- hardwareportefeuille.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw IOTA

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.