U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » NEM (XEM)

Wat is NEM (XEM) & waar kan ik XEM kopen?

De complete NEM (XEM) handleiding

Een complete beginners handleiding voor NEM... Wat is NEM? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik XEM kopen?

Wat is NEM?

New Economy Movement (NEM) begon als een vork van NXT, een ander open source cryptocurrency- en betalingsnetwerkplatform, maar kreeg al snel een eigen codebase nadat het ontwikkelingsteam bij NEM.io Foundation besloot het systeem opnieuw op te bouwen.

NEM.io Foundation is een non-profit organisatie opgericht in Singapore en is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het NEM-platform.

Waarom kopen mensen NEM?

XEM is een native cryptocurrency van het NEM-ecosysteem. Het wordt gebruikt voor het betalen binnen de publieke blockchain. NEM heeft trouwens zowel private als publieke blockchain. Het publiek is nodig voor gratis XEM-omzet op de beurzen, ruil voor andere munten, muntenwinning door gebruikers, de betrokkenheid van een groot aantal gebruikers in de wereld bij het leven van de NEM, enz.

Met private blockchain, Mijin genaamd, kunnen gebruikers de operationele kosten verlagen en de operationele kwaliteit verbeteren. De NEM-blockchain maakt gebruik van een slim activasysteem. Het helpt bij het maken van native activa voor dApps, die verschillende zakelijke doeleinden dienen, zoals KYC, geld overmaken, stemmen, enz.

NEM ondersteunt Mosaics, waarmee u verschillende blockchain-gebaseerde middelen kunt maken. Ze kunnen worden gebruikt als valuta in games, loyaliteitspunten, effecten, vouchers, coupons, enz. Mozaïeken kunnen worden overgedragen en niet-overdraagbaar, deelbaar en ondeelbaar zijn, hebben hun eigen beschrijving en kunnen samen met een gecodeerd bericht worden verzonden in een enkele transactie .

NEM API maakt het mogelijk dApps te bouwen voor documentatie, fintech, supply management, etc. Crypto-startups en overheidsprojecten maken al gebruik van het NEM-ecosysteem. Het heeft een aantal belangrijke kenmerken:

Beschikbaarheid van accounts met meerdere handtekeningen
Eigentrust ++ reputatiesysteem
Meerdere grootboeken naast elkaar bestaan

Huidige koers van NEM

Waar kan ik XEM kopen?

Naarmate de NEM-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel XEM-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt NEM?

Bitcoin en de meeste andere mijncryptocurrencies gebruiken een proof-of-work-systeem: uw computer doet het werk voor de blockchain en u krijgt er munten voor terug. Als het gaat om het oogsten, gebruikt NEM in plaats daarvan een systeem van bewijs van belangrijkheid.

Het belang is een maat voor hoeveel u in het NEM-systeem hebt geïnvesteerd. De XEM-items in uw portemonnee worden na een bepaalde tijd 'verworven'. Zodra je 10.000 XEM hebt verworven, kun je nieuwe blokken genereren en de transactiekosten verdienen voor alle transacties in dat blok.

XEM wordt verworven met een tarief van 10% van de niet-verworven XEM in uw portemonnee, per dag. Zoals hieronder te zien is, duurt het met 20.000 niet-verworven XEM in uw portemonnee 7 dagen om het vereiste minimum van 10.000 gevestigde XEM te bereiken.

Hoe bewaar ik mijn NEM veilig?


Als u op zoek bent naar hoge beveiliging, kan u best kiezen voor een hardware-portemonnee zoals een Ledger wallet. Als u het wilt houden als onderdeel van een beleggingsportefeuille, kan dat zoiets zijn als Binance.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw NEM

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.