U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » NEO (NEO)

Wat is NEO (NEO) & waar kan ik NEO kopen?

De complete NEO (NEO) handleiding

Een complete beginners handleiding voor NEO... Wat is NEO? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik NEO kopen?

Wat is NEO?

NEO is een blockchain-platform dat de ontwikkeling van digitale activa en slimme contracten mogelijk maakt. Het platform gebruikt twee verschillende tokens ( vergelijkbaar met Ethereum ): de eerste wordt ook NEO genoemd, de tweede is GAS. Beide tokens hebben specifiek gebruik op het NEO-platform.

NEO versus GAS
De twee native tokens van het NEO-platform hebben verschillende doelen:

NEO-tokens vertegenwoordigen het eigendom van de NEO-blockchain. Ze worden gebruikt om blokken te maken en het netwerk te beheren, en als je NEO in je portemonnee hebt, word je beloond met GAS-tokens.
GAS-tokens geven u het recht om de NEO-blockchain te gebruiken. Net als Ether voor het Ethereum-netwerk, is GAS de brandstof die transacties in het NEO-systeem aanstuurt.

Waarom kopen mensen NEO?

Het primaire doel van NEO is om een ​​digitaal, gedecentraliseerd en gedistribueerd platform voor niet-digitale activa te worden door het gebruik van slimme contracten. Dit betekent dat het doel is om een ​​digitaal alternatief te worden voor activaoverdrachten die momenteel niet-digitaal zijn. Een voorbeeld is huur betalen met een slim contract dat automatisch eenmaal per maand wordt geactiveerd in plaats van een bankbetaling in te stellen.

NEO wordt vaak beschouwd als de reactie van China op Ethereum. Het doel is om een ​​slimmere economie te creëren door de kloof tussen digitale en traditionele middelen te overbruggen.

Huidige koers van NEO

Waar kan ik NEO kopen?

Naarmate de NEO-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel NEO-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt NEO?

Het NEO-platform, met zijn systeem van NEO- en GAS-tokens, verschilt drastisch van bitcoin en vele andere cryptocurrencies. Drie van de unieke verschillen waarmee het zich onderscheidt, zijn:

1. NEO ondeelbare eenheden
De kleinste eenheid van NEO zal altijd 1 aandeel zijn, en dit kan niet op dezelfde manier worden verdeeld als andere munten zoals bitcoin. De belangrijkste reden hiervoor is dat NEO, net als aandelen in een bedrijf of dienst, niet in fracties kan worden verdeeld. Dit kan in de toekomst een probleem worden als de waarde van NEO stijgt, maar beurzen hebben al hun eigen methoden om de munt te verdelen.

2. GAS genereren
Het grootste onderscheidende kenmerk is het tweelaagse systeem van NEO en GAS. Hoewel GAS op een handvol beurzen kan worden gekocht en verkocht, kopen gebruikers doorgaans NEO-tokens, die hun belang in de toekomst van het platform vertegenwoordigen. Het voordeel van het two-tier-systeem speelt een rol op het moment dat u NEO overbrengt naar uw NEO-compatibele portemonnee.

Terwijl je NEO vasthoudt, begin je automatisch GAS te genereren naarmate er meer blokken worden gegenereerd door de constructie van de blockchain. Met elk gegenereerd nieuw blok worden 8 GAS verdeeld voor alle 100 miljoen bestaande NEO. GAS wordt gebruikt om transactiekosten op het NEO-netwerk te betalen.

3. Slimme contracten
Een andere belangrijke factor die Neo onderscheidt van bitcoin is het gebruik van slimme contracten, het beste uitgelegd met behulp van een real-world scenario:

Hoe bewaar ik mijn NEO veilig?


Als u op zoek bent naar hoge beveiliging, kan u best kiezen voor een hardware-portemonnee zoals een Ledger wallet. Als u het wilt houden als onderdeel van een beleggingsportefeuille, kan dat zoiets zijn als Binance.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw NEO

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.