U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » Stellar (XLM)

Wat is Stellar (XLM) & waar kan ik XLM kopen?

De complete Stellar (XLM) handleiding

Een complete beginners handleiding voor Stellar... Wat is Stellar? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik XLM kopen?

Wat is Stellar?

Stellar is een gedecentraliseerd platform dat is ontworpen om het voor gebruikers snel, gemakkelijk en betaalbaar te maken om activa over de hele wereld over te dragen. Ontworpen om banken, betalingssystemen en mensen met elkaar te verbinden, stelt Stellar u in staat “geld snel, betrouwbaar en voor fracties van een cent over de grenzen te verplaatsen”. Kortom, het wil grensoverschrijdende betalingen sneller, goedkoper en veiliger maken dan met de huidige bank- en overboekingssystemen.

Het Stellar-netwerk fungeert echter ook als een platform voor de lancering van ICO's.

Waarom kopen mensen Stellar?

Stellar biedt een breed scala aan diensten die u van uw normale bank zou verwachten, maar met een paar belangrijke verschillen.

Transacties worden uitgevoerd op een gedecentraliseerd netwerk met veel lagere kosten en snellere verwerkingstijden dan bij een traditionele bank. Betalingen kunnen binnen 2-5 seconden worden verwerkt, het wisselen van de ene valuta voor een andere is vrij eenvoudig en de kosten van het netwerk zijn oneindig klein - een enkele 600.000ste van een cent per transactie.

En al deze diensten worden op een andere manier aangeboden dan veel andere cryptoprojecten. Hoewel veel populaire projecten gericht zijn op zakelijke partnerships en winst, heeft Stellar het nobele doel om een ​​meer inclusieve digitale economie te bereiken.

Door mensen over de hele wereld te verbinden met goedkope financiële diensten, zegt Stellar dat het van plan is "armoede te bestrijden en het individuele potentieel te maximaliseren".

Huidige koers van Stellar

Waar kan ik XLM kopen?

Naarmate de Stellar-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel Stellar-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, EOS, XLM, REP, ZEC, XTZ, LINK, DAI, USDC, BAT, ZRX
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt Stellar?

Voordat u kunt communiceren met het Stellar-netwerk, moet u eerst een account maken. Elke account heeft een openbare sleutel en een geheime seed en cryptografie met openbare sleutels wordt gebruikt om de veiligheid van transacties te waarborgen.

De volgende stap is om fondsen te uploaden naar een anker op het Stellar-netwerk. Een anker is een entiteit die u vertrouwt om uw aanbetaling te behouden en virtueel krediet uit te geven op uw account op het Stellar-netwerk. Deze ankers fungeren als een brug tussen bestaande valuta's en het netwerk, en de meeste ankers zijn entiteiten zoals banken, spaarinstellingen en remittancebedrijven.

Nadat u uw geld naar een anker heeft geüpload, kunt u een vrijwel onmiddellijke overdracht via het netwerk verzenden.

Hoe bewaar ik mijn Stellar veilig?

Als u overweegt Lumens te kopen, moet u eerst een veilige plek vinden om uw XLM op te slaan. Er is echter een scala aan portefeuilles beschikbaar, waaronder de Stellar Desktop Client, de Ledger Nano S- hardwareportefeuille
Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw Stellar

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.