U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » Tether (USDT)

Wat is Tether (USDT) & waar kan ik USDT kopen?

De complete Tether (USDT)) handleiding

Een complete beginners handleiding voor Tether... Wat is Tether? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik USDT kopen?

Wat is Tether?

Tether Limited, het bedrijf achter Tether-tokens, houdt traditionele fiat-valuta's, waaronder dollars, euro's en yen, op een reservebankrekening. Met behulp van de infrastructuur van de bitcoin-blockchain , belooft Tether zijn eigen digitale tokens, genaamd Tethers, te ondersteunen met fiat-valuta.

Als je bijvoorbeeld €100 in je Tether-portemonnee stopt, zou je ongeveer 100 Tethers moeten hebben. Omdat de tokens van Tether zijn verankerd of 'gekoppeld' aan valuta's uit de echte wereld, kan hun waarde enigszins worden beschermd tegen de volatiliteit van andere cryptocurrencies.

Waarom kopen mensen Tether?

Enkele belangrijke kenmerken van Tether zijn:

Stabiliteit. Omdat Tethers worden ondersteund door een winkel met echte valuta, beweert het dat gebruikers de voordelen van digitale, op blockchain gebaseerde transacties kunnen hebben zonder te worden onderworpen aan de volatiliteit van de meeste cryptocurrencies.
Transparantie. Tether beweert dat zijn fiat-reserve-account regelmatig wordt gecontroleerd om te controleren of zijn reserve-accounts daadwerkelijk de waarde van Tethers in omloop kunnen ondersteunen. Het saldo wordt regelmatig bijgewerkt en is te allen tijde openbaar toegankelijk. Bovendien worden alle Tether-transacties geregistreerd op de openbare blockchain.
Minimale transactiekosten. Er zijn geen transactiekosten bij het verzenden van geld tussen twee Tether-accounts of twee op blockchain gebaseerde portefeuilles die Tether kunnen opslaan. Voor het omzetten van Tethers in fiat-valuta kan het echter nodig zijn dat u bepaalde service- of transactiekosten betaalt aan het moederbedrijf.

Huidige koers van Tether

Waar kan ik USDT kopen?

Naarmate de Tether-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel Tether-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ, BNB
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt Tether?

Waarin verschilt Tether van bitcoin?
In tegenstelling tot bitcoin, worden Tether-tokens ondersteund door reserves van fiat-valuta in het bezit van het bedrijf, Tether Limited. Bitcoin is grotendeels ontworpen om te dienen als alternatief voor traditionele valuta's en werkt op een peer-to-peer-niveau buiten het bereik van nationale grenzen en financiële instellingen. Tether is daarentegen specifiek ontworpen om fiat-valuta's te integreren met de blockchain door fysiek contant geld om te zetten in een digitaal activum.

Tether wordt uitgegeven op de bitcoin blockchain
Sommige ontwikkelaars kiezen ervoor activa uit te geven op de bitcoin blockchain . Het Omni-platform is een extra softwarelaag die bovenop de bitcoin-code werkt, waardoor het mogelijk wordt om digitale activa op de bitcoin-blockchain uit te geven en te verhandelen. Tether maakt gebruik van de Omni-laag voor het inzetten van Tether-tokens, wat betekent dat Tether-transacties worden geregistreerd op de bitcoin-blockchain

Hoe bewaar ik mijn Tether veilig?

Beveilig uw Tether-middelen met de meest vertrouwde hardwareportefeuilles. Portefeuilles voor koude opslag zijn doorgaans gecodeerde apparaten die de Tether-middelen van gebruikers offline opslaan, waardoor een laag beveiliging wordt geboden tegen de zich ontwikkelende bedreigingen die voortvloeien uit een internetverbinding.
Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw Tether

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.