U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » TRON (TRX)

Wat is TRON (TRX) & waar kan ik TRX kopen?

De complete TRON (TRX) handleiding

Een complete beginners handleiding voor TRON... Wat is TRON? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik TRX kopen?

Wat is TRON?

TRON is een blockchain-gebaseerd platform voor het delen van entertainmentinhoud dat de wereldwijde entertainmentindustrie wil transformeren. TRON werd gelanceerd in 2017 en heeft als doel om 'het internet te decentraliseren'. Doel is gebruikers in staat te stellen inhoud te maken en te publiceren zonder de noodzaak van gecentraliseerde service - en zonder de controle over hun inhoud over te hoeven dragen aan grote entertainmentbedrijven zoals Google, Apple of Facebook.

Waarom kopen mensen TRON?

Het TRON-protocol, één van de grootste op blockchain gebaseerde besturingssystemen ter wereld.

Belangrijkste aspecten van Tron zijn:

- Hoge doorvoersnelheid
- Hoge schaalbaarheid
- Hoge beschikbaarheid

TRON streeft “ernaar om een ​​wereldwijd gratis content entertainment-systeem te bouwen met behulp van blockchain-technologie. Met dit protocol kan elke gebruiker gegevens vrij publiceren, opslaan en bezitten. "

Een op blockchain gebaseerd systeem voor slimme contracten en dapps (gedecentraliseerde applicaties), het doel van het project is om het internet te decentraliseren. TRON wil gebruikers in staat stellen inhoud, websites en applicaties te maken zonder te hoeven vertrouwen op gecentraliseerde diensten en zonder afstand te doen van de controle over hun inhoud.

In een wereld waar wereldwijde reuzen als Google, Apple, Facebook en Amazon het leeuwendeel van de winst en gegevens beheersen, is het doel om macht terug te geven aan gebruikers. Door gebruik te maken van de peer-to-peer-kracht van moderne netwerken, schakelt TRON de tussenpersonen uit en kunnen makers van inhoud rechtstreeks contact maken met consumenten.

Huidige koers van TRON

Waar kan ik TRX kopen?

Naarmate de TRON-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel TRON-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Creditcard
Debetkaart
PayPal
Bankoverschrijving
Lokaal online bankieren

BTC, ETH, BCH, XRP, DASH, LTC, ETC, ADA, MIOTA, XLM, EOS, NEO, TRX, ZEC, XTZ
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt TRON?

TRON maakt gebruik van een drielaagse architectuur waarbij het platform wordt opgesplitst in een opslaglaag, een kernlaag en een applicatielaag. Het Design Book van TRON Architecture schetst de belangrijkste kenmerken van elke laag:

- Opslaglaag. TRON beschikt over een gedistribueerd opslagprotocol dat bestaat uit blok- en statusopslag. Het maakt gebruik van een grafische database die is ontworpen voor snelle verwerking en eenvoudige updates.
- Kernlaag. De kernlaag van het platform herbergt verschillende modules, waaronder slimme contracten, accountbeheer en consensus. Java is de slimme contracttaal van het platform, maar ondersteuning voor extra programmeertalen (inclusief C ++ en Python) zal in de toekomst worden toegevoegd. Deze laag bevat ook de virtuele machine van TRON voor het uitvoeren van slimme contracten.
- Applicatielaag. Ontwikkelaars kunnen dapps op deze laag maken en implementeren en hun eigen tokens aanpassen en uitgeven.

TRON maakt gebruik van een gedelegeerd proof-of-stake (DPoS) consensussysteem waarbij TRON Power-houders stemmen op de knooppunten die zij als "getuigen" willen kiezen. Deze getuigen worden vervolgens beloond voor het valideren van blokken op de blockchain.

Hoe bewaar ik mijn TRON veilig?

De beschikbare portemonnee-opties waren aanvankelijk vrij beperkt, maar worden steeds groter. Er zijn desktop, web, Android / iOS mobiel en zelfs webbrowser-uitbreidingsportefeuilles die zijn ontwikkeld door de TRON-gemeenschap en worden vermeld op de TRON-website.

U kunt ook de Tronscan-desktopapp gebruiken om uw TRX-holdings te beheren via de Ledger Nano S-hardwareportefeuille
Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw TRON

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.