U bevindt zich hier: Startpagina » Top 50 altcoins » VeChain (VET)

Wat is VeChain (VET) & waar kan ik VET kopen?

De complete VeChain (VET) handleiding

Een complete beginners handleiding voor VeChain... Wat is VeChain? Hoe werkt het? Wat kan ik ermee doen en waar kan ik VET kopen?

Wat is VeChain?

VeChain is een Chinese cryptocurrency die werd ontwikkeld in 2015. Dit blockchain-platform is ontworpen om supply chain-management te verbeteren en revolutioneren door het gemakkelijk te maken om de hele levenscyclus van een product te volgen, waardoor retailers en consumenten snel de kwaliteit en authenticiteit van zowat de verificatie kunnen verifiëren alles wat ze kopen.

Met kantoren in China, Frankrijk, Singapore en Japan begon VeChain voor het eerst als een dochteronderneming van BitSe, een van de grootste blockchain-bedrijven in China.

Het project wordt ook ondersteund door de VeChain Foundation, die in Singapore is opgericht als een organisatie zonder winstoogmerk. CEO Sunny Lu heeft meer dan tien jaar ervaring als IT-manager in Fortune 500-bedrijven, terwijl CFO Jay Zhang meer dan 14 jaar ervaring heeft als senior manager bij PwC en Deloitte.

Waarom kopen mensen VeChain?

VeChain is een blockchain-bedrijf gericht op producten en informatie. VeChain streeft er naar eigen zeggen "om een ​​betrouwbaar en gedistribueerd bedrijfsecosysteem op te bouwen dat zelfcirculeert en schaalbaar is".

In tegenstelling tot veel andere projecten in de cryptosfeer, heeft VeChain eigenlijk een werkend product.

Het gaat om het toekennen van een uniek ID aan een product en het voorzien van een VeChain smart chip-tracker, zoals een NFC-chip of RFID-tracker, zodat de details van elk product kunnen worden verzameld, opgeslagen en gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd. Hierdoor kunnen bedrijven en particulieren artikelen volgen via een supply chain, de authenticiteit van goederen verifiëren en namaak bestrijden. De technologie van VeChain wordt al gebruikt op gebieden zoals logistiek in de koelketen, luxe goederen, gezondheidszorg, mode en een aantal andere industrieën.

Met de aanstaande lancering van zijn eigen blockchain zal VeChain zich echter ook ontwikkelen tot een platform voor enterprise-grade dapps. Hierdoor zal het concurreren met andere dapp-platforms zoals Ethereum en EOS.

Huidige koers van VeChain

Waar kan ik VET kopen?

Naarmate de VeChain-blockchain groeide, groeide er een hele industrie mee, waaronder veel VET-makelaars en marktplaatsen.
Je kunt ze hier vinden en vergelijken.

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer
Creditcard
Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 35+ meer

Debetkaart
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, VET, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR, LINK, ZEC, MIOTA, ETC & 131+ meer
Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe werkt VeChain?

VeChain is opgericht in 2015 in Singapore en is een platform voor blockchain-productbeheer dat is ontworpen om een ​​transparantere markt te creëren en mensen betrouwbare toegang te geven tot informatie over de producten die ze kopen en verkopen. VeChain wil een veilige en gemakkelijke manier zijn voor productfabrikanten om productdetails te verzamelen, op te slaan en te delen met retailers en consumenten.

VeChain werkt door elk product een unieke ID en VeChain smart chip-tracker te geven, die in wezen een NFC-chip, RFID-tracker of QR-code is die dat specifieke product volgt. Dit is als een unieke vingerafdruk die u aan bijna alles kunt toevoegen.

Het platform richt zich op vier hoofdgebieden:

Anti-namaak. De kwaliteit en legitimiteit van producten waarborgen en dit kunnen bewijzen.
Voorraadketenbeheer. Producten volgen door de hele supply chain.
Vermogensbeheer. Beheer eenvoudig een breed scala aan bedrijfsmiddelen over de hele wereld, vanaf een centrale locatie.
Klant- en klantervaringen. Meer informatie voor kopers, meer actuele informatie kunnen bieden en klanten anders beter van dienst kunnen zijn.
VeChain wordt ook ondersteund door de VeChain Foundation. Deze non-profit entiteit, opgericht in Singapore in juli 2017, is belast met de opbouw van het netwerk en het uitvoeren van technologisch onderzoek en ontwikkeling.

Het heeft ook partnerschappen ontwikkeld met een groot aantal grote bedrijven over de hele wereld, waaronder grote namen zoals BMW, Coca-Cola, IBM, HSBC, Alibaba, Oracle, Tencent en Cisco.

Hoe bewaar ik mijn VeChain veilig?


Als u op zoek bent naar hoge beveiliging, kan u best kiezen voor een hardware-portemonnee zoals een Ledger wallet. Als u het wilt houden als onderdeel van een beleggingsportefeuille, kan dat zoiets zijn als Binance.

Meer informatie over portefeuilles en het beveiligen van uw VeChain

Lijst van crypto wallets

Disclaimer:

Cryptocurrencies zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risico's met zich mee - ze zijn zeer volatiel en gevoelig voor nevenactiviteit. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Overweeg uw eigen omstandigheden en vraag uw eigen advies voordat u op deze informatie vertrouwt. U moet ook de aard van een product of dienst controleren (inclusief de wettelijke status en relevante wettelijke vereisten) en de websites van de relevante regelgevende instanties raadplegen voordat u een beslissing neemt. deze informatie mag niet worden ge´nterpreteerd als een goedkeuring van cryptocurrency of een specifieke provider, service of aanbieding. Het is geen aanbeveling om te handelen. CRYPTOSUPPORT is objectief en informatief.