U bevindt zich hier: Startpagina » Waar Crypto kopen? » Binance exchange

Waar Crypto kopen? Binance exchange

Binance Cryptocurrency Exchange

Cryptocurrency kopen en verkopen
Begin met het kopen / verkopen van crypto op 's werelds toonaangevende beurs Binance. Handel Bitcoin, BNB, Ethereum, Cardano en honderden andere cryptocurrencies in minuten.

Binance is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingsmarktplaatsen, met een breed scala aan Altcoins. Gebruikers kopen en verkopen de onderliggende activa - wat betekent dat alle cryptocurrencies die worden verhandeld op Binance kunnen worden teruggetrokken naar externe privé-portefeuilles. U kunt beslissen of u de Basic- of de Advanced-modus wilt gebruiken, het belangrijkste verschil is dat de geavanceerde modus een meer typische handelsinterface biedt die vergelijkbaar is met professionele CFD-brokerplatforms, maar de functionaliteit lijkt hetzelfde te zijn als in de Basic-interface.

Details van Binance exchange

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site

Bankoverschrijving
Cryptocurrency
Debetkaart
Overschrijving

BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, USDT, BNB, ADA, ZRX, LINK, VET, MIOTA, DASH, ZEC, EOS & 150+ meer

Hoe maak ik een account aan bij Binance?

Stap 1: Registreren
Registreer een account door uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te kiezen op het scherm 'Registratie' (knop rechtsboven op de startpagina).

Stap 2: geverifieerd worden
U moet zijn geverifieerd om te kunnen handelen op Binance.com. Dit houdt in dat u informatie over uzelf verstrekt en eventueel het presenteren van identiteitsbewijzen omvat. Er zijn verschillende verificatieniveaus

Stap 3: Doe een storting
Stort cryptocurrency of via fiat (vb euro) om te beginnen met handelen. U kunt via creditcard of bankoverschrijvingen geld storten vanaf uw bankrekening.

Stap 4: Begin met handelen
Zodra uw fondsen zijn aangekomen, kunt u met een vast bedrag van 0,1% handelen tussen euro en/of crypto naar cryptocurrency.

PROS CONS
- lage kosten
- meer dan 100 altcoins geaccepteerd en verhandelbaar
- stabiele mobiele apps
- anonieme accounts met een royale limiet (2 BTC / dag)
- Snel en effectief
- Als een strikt cryptocurrency-uitwisseling, kunt u uw account niet financieren met normale valuta.
- Niet erg toegankelijk voor beginners