U bevindt zich hier: Startpagina » Waar Crypto kopen? » Coinmama

Waar Crypto kopen? Coinmama

Coinmama cryptocurrency-handel

Coinmama is een van de meest populaire crypto-markten die er is, met meer dan 200.000 klanten en bitcoin, ethereum, cardano, litecoin, bitcoin cash, ripple, QTUM en ETC verkopen aan geverifieerde gebruikers.

CoinMama is ideaal voor mensen die direct en op een veilige en snelle manier cryptocurrencies willen aankopen met EURO of USD.
Hoewel er met CoinMama wereldwijd kan worden gehandeld, kan het zijn dat niet alle functies in ieder land beschikbaar zijn. Verifieer je account en koop direct cryptomunten! Uw munten worden rechtstreeks verhuisd naar je desbetreffende wallet/portefeuille.

Coinmama is een goede handelsbeurs voor beginners en het platform is beschikbaar in meerdere talen.

Details van Coinmama

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Contant
Creditcard
Debetkaart
Bankoverschrijving (SEPA)

BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP

Hoe maak ik een account aan bij Coinmama?

Stap 1: Registreren
Registreer voor een account door uw volledige naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven en een wachtwoord te kiezen. U moet ook de algemene voorwaarden accepteren.

Stap 2: geverifieerd worden
Verificatie is verplicht voor nieuwe accounts. Om geverifieerd te worden, moet u een identiteitsbewijs uploaden - een geldig paspoort, rijbewijs of staat-ID - en een bewijs van adres, zoals een bankafschrift, creditcardafschrift of energierekening.

Stap 3: Log in en maak een keuze uit een cryptomunt die u wilt aankopen
Nu ben je volledig klaar om crypto te bestellen - Klik op een cryptomunt die u wilt bestellen, kies uw bedrag (selecteer een pakket of vul zelf het aantal munten in) en klik op kopen .
- Voer het Wallet adres in waarnaar u de crypto wilt verzenden.

Na bevestiging van je portemonnee (je ontvangt een bevestigingsmail) klik je op Doorgaan naar betalen , je wordt naar de Coinmama-afrekenpagina geleid waar u kan betalen met VISA, Mastercard of SEPA overschrijving.
Vul het formulier in, klik op Nu betalen en u bent klaar! (Houd er rekening mee dat uw bank mogelijk ook het ingevulde 3D-formulier moet invullen .)

PROS CONS
- Live prijzen in Amerikaanse dollars en euro's
- Koop fracties van cryptomunten
- Gemakkelijk om al uw bestellingen te bekijken
- Koop rechtstreeks van de site - geen tussenpersoon
-
Meertalige site
- Accepteert PayPal, American Express of Discover niet
-
Kan niet linken naar uw bankrekening om nieuwe aankopen te versnellen
- Geen smartphone-app