U bevindt zich hier: Startpagina » Waar Crypto kopen? » Litebit

Waar Crypto kopen? Litebit

Litebit cryptocurrency-handel

Iedereen kan op dit Nederlands handelsplatform (Litebit) Crypto kopen met een creditkaart (Visa en Mastercard), Bancontact, Ideal, Sepa betalingen. Litebit is ideaal voor Nederlandstalige gebruikers die direct en op een veilige en snelle manier cryptocurrencies willen aankopen met EURO.

Verifieer je account en koop direct cryptomunten zoals Bitcoin, Cardano, Ethereum en vele tientallen andere crypto currencies! Uw munten worden rechtstreeks verhuisd naar je desbetreffende Litebit wallet of een externe wallet in eigen beheer, die keuze is aan jou. Litebit is een goede handelsbeurs voor beginners en het platform is beschikbaar in meerdere talen.

Details van Litebit

Aanbieder Aanbetalingsmethoden Ondersteunende Cryptomunten Ga naar de site
Creditcard
Bancontact
Ideal
Bankoverschrijving (SEPA)
Giropay

BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, ADA, XLM, DASH, XMR & 40+ meer

Hoe maak ik een account aan bij Litebit?

Stap 1: Registreren
Om via Litebit digitale valuta te kopen, moet u een account aanmaken.

1)U kunt dit doen door u hier te registreren of door het formulier op de startpagina in te vullen. Zodra u zich op het registratieformulier bevindt, wordt u gevraagd enkele basisinformatie in te vullen.

2)Vul de gevraagde gegevens in. Omdat er waarschijnlijk geldtransacties plaats gaan vinden op uw account is het wettelijk verplicht om u vooraf een aantal gegevens vragen. Deze gegevens worden bewaard met uiterste inachtneming van de wet op privacy.

Na het voltooien van de registratie stuurt Litebit u een link om uw e-mail te verifiëren.

Stap 2: geverifieerd worden
Om te kopen met een creditcard / betaalpas, moet u uw account verifiëren.

Om aan de slag te gaan, logt u in op uw account, klikt u op Mijn account en vervolgens op Verifieer mijn account .

1) Litebit heeft een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. In deze e-mail staat een code waarmee uw e-mailadres wordt bevestigd. Heeft u geen e-mail van Litebit ontvangen? Kijk dan eerst in de mappen ‘ongewenste e-mail’ of ‘spam’.

2) Bij de volgende stap vraag litebit uw telefoonnummer. Als er op ‘volgende stap’ wordt geklikt stuurt Litebit een sms-bericht naar het opgegeven nummer. In dit sms-bericht staat een unieke code. Vervolgens vragen ze, net als bij uw e-mail, deze code in te voeren ter verificatie van het opgegeven telefoonnummer.

3) Tot slot mag de beveiliging worden gekozen. LiteBit accounts zijn standaard beveiligd met sms beveiliging. Ook bieden ze de optie uw account te beveiligen met Google Authenticator.

Stap 3: Log in en maak een keuze uit een cryptomunt die u wilt aankopen
log in
. Uw LiteBit account is aangemaakt. U kunt nu cryptocurrency kopen. - Klik op een munt die u verkiest te kopen, kies uw bedrag (selecteer een pakket of vul zelf het aantal munten in) .

- Voer het Wallet adres in (interne of externe wallet) waarnaar u de crypto wilt verzenden.

Na bevestiging van je portemonnee en je gewenste betaalmethode klik je op volgende , je wordt naar de Litebit-afrekenpagina geleid waar u kan betalen met uw gewenst betaalmiddel.
klik op u betalen en u bent klaar!

PROS CONS
- Groot aantal munten
- Accepteert fiat-valuta's
- Gemakkelijk om al uw bestellingen te bekijken
- Koop rechtstreeks van de site - geen tussenpersoon
-
Meertalige site
- Nederlandstalige support
- gemakkelijk en veilig
- Hogere kosten
- Beperkte financieringsopties
- Incidentele bevoorradingsproblemen